MERKEN                PASVORM              COLLECTIE    


Wij gaan voor goede pasvormen en duurzame kwaliteit. Geen dunne viscose, geen vaal kleurend katoen,
geen  items die maar 1 seizoen mee gaan...want daar bent jij en het milieu niet blij mee! 
Daarom hebben wij de volgende hoofdmerken:
ZHENZI
CISO
YESTA
BRANDTEX
Normal CRAZY
En hierbij nog vele andere merken, misschien iets minder bekend, maar zeker niet minder mooi. Het zijn de artistieke merken: Gozip, KEkOO, AKH, Normal Crazy, e.d.


PASVORM: Loose- Slim- of regular Fit & A-lijn

Wat betekenen toch al die extra labels aan de kleding? We gaan het u hier uitleggen.
Loose Fit: betekent een los model, soms zelfs oversized. Vaak wat nonchalant omdat het niet strak om je lijf zit. Heerlijk vrije pasvorm!
Slim Fit: Tja, het is niet altijd Slim dit model, want het betekent dat het aansluit op je lichaam. Niet altijd een prettig idee voor iedereen, maar ladies....we mogen er gewoon zijn!
soms staat een strakkere blouse slanker dan een hele wijde.
Regular Fit:  Niet strak en niet wijd, maar ertussenin. Het item wat altijd kan zowel sportief als chique. Het gaat om de combinatie. Regular fit, daar voel je je zeker in.
A-lijn: Zet je vingertoppen eens  tegen elkaar. Dan heb je een soort huisje, wat lijkt op een A. De vingertoppen zijn de bovenkant van een tuniek en de onderkant een wijder uitlopend geheel. Dat kan erg mooi staan als je bijv. je maagstreek wil verbloemen. Ook al zo'n geweldige pasvorm!


HOE VAAK HEBBEN WE NIEUWE COLLECTIE?

Daar weten we alles van, want de gehele inkoop doen we zelf. Dat houdt in dat we vertegenwoordigers laten komen en alvast een collectie- keuze maken voor een 1/2 jaar later. Dat is leuk maar ook wel spannend omdat je op veel factoren geen grip hebt, zoals 'het weer', de koopkracht van de klant en natuurlijk ook internetverkoop. Gelukkig zijn er veel klanten die naar de winkel komen, heerlijk rondneuzen , gaan passen en een leuke outfit weten te scoren!
Maar ik dwaal even af....
Buiten de vertegenwoordigers gaan we ook nog zelf op inkoop. Meestal in Amsterdam (WFC) en soms in Neuss (Duitsland).
Dat betekent dat we continu in beweging zijn met de collecties. Elke 3 weken hebben we wel weer wat nieuws! Het leuke is dat we soms bepaalde klanten in gedachte hebben die "dit"of "dat" wel zouden kunnen waarderen. Dat nemen we dan mee, en na 10 jaar ervaring zitten wij er niet vaak naast en daar worden we erg blij van!

Onze missie

ONZE MISSIE: 
We willen de 'stenen' winkel niet kwijt, ook al hebben wij ook 'last' van internet verkoop. Momenteel hebben wij ook een webshop om de Covid-19 maanden te overbruggen. Alle kosten gaan gewoon door, dus moesten we deze beslissing nemen. Maar we helpen je veel liever op persoonlijke basis. Veel leuker, veel gezelliger en veel relaxter. Het passen, de eerlijke tips en adviezen van de verkoopster,  het kopje koffie, de gezellige 'klets' en daarna blij de winkel uitlopen....ja, dat is onze missie!!